Resortverse – destinația preferată a călătorilor din universul digital?


426

Resortverse – destinația preferată a călătorilor din universul digital?

Asia Pioneer Entertainment (APE) este un brand care activează în domeniul jocurilor de noroc începând din anul 2006. Anul acesta, compania Asia Pioneer Entertainment Holdings Limited își diversifică oferta de servicii și produse oferite clienților trecând de la jocuri ca la aparate 77777 la primul proiect special conceput pentru Metaverse – Mini Macau.

Călătorii în mediul digital se vor bucura să descopere unele dintre cele mai populare destinații turistice din capitala jocurilor de noroc (cu încasări record de peste 361.87 miliarde de dolari în 2013) pe care le pot vizita în condiții de maximă siguranță. Proiectul Mini Macau de la APE se bazează pe tehnologia blockchain Ethreum din The Sandbox, una dintre cele mai populare lumi virtuale (dezvoltate de Pixowl).

Ce înseamnă Resortverse de la Asia Pioneer Entertainment pentru un călător în lumea digitală?

Harta The Sandbox cuprinde 166.464 de parcele, care pot fi achiziționate și pe care se poate construi în această lume virtuală. În acest moment sunt peste 21.176 de proprietari, iar numărul vizitatorilor este de peste 300.000 de utilizatori zilnic. În anul 2021, platformele din Metaverse au înregistrat venituri de peste 118 miliarde de dolari, Sandbox a obținut câștiguri de peste 350 de milioane de dolari din vânzarea de parcele virtuale.

Proiectul Mini Macau al brandului Asia Pioneer Entertainment Holdings Limited constă în transpunerea în mediul digital a unora dintre cele mai apreciate construcții din Macau – Macau Tower, The Senado Square, ruinele St Paul și templul Ah Ma. Alături de aceste atracții turistice, călătorii în mediul virtual au parte de acces în câteva magazine ale brandurilor locale din Macau – brutăria Choi Heong Yuen Bakery, magazinul de bijuterii Seng Fung Jewellery și restaurantul O Junco de 9 Jades.

Aceasta este doar prin parte a proiectului Resortverse, care implică o lume mult mai complexă, așa cum este în realitate. Practic, conform specificațiilor directorului executiv APE, Tony Chan Chi Lun, în acest moment a fost lansat doar un prototip al universului Macau. Pentru a obține premiile puse în joc de către Asia Pioneer Entertainment și brandurile partenere, vizitatorii trebuie să joace niște jocuri.

Este vorba despre vânătoare de comori “Fortune Cookie” și jocurile de tip “Avoid the Tourist”. În momentul în care călătorul virtual a câștigat premiul, acesta poate fi revendicat de la brandul local din Macau. Expansiunea Resortverse are în vederea recrearea în mediul virtual a celor mai importante facilități de relaxare din Macau, precum și a celor mai populare destinații turistice din această regiune.

Cele mai citite articole

APE vizează stabilirea unui sistem reciproc avantajos atât pentru brandurile colaboratoare, cât și pentru călătorii virtuali. Astfel, în baza recompenselor care pot fi obținute la jocurile din Resortverse, vizitatorii vor beneficia de cupoane și alte premii pe care le pot folosi în viața reală, la locațiile terestre ale brandurilor prezente în Resortverse. Proiectul urmează să fie finalizat până la finalul anului 2022, atunci când fi complet funcțional.

De ce Metaverse-ul va atrage mai mulți călători în locațiile terestre simulate în mediul digital?

Companiile din varianta Web 2.0 a Metaverse-ului au o valoare de piață de peste 14.8 trilioane de dolari, principalul scop al celor care investesc masiv în lumile virtuale fiind reprezentat de oferirea unui experiențe care nu poate fi obținută în lumea reală. Aceasta este și ideea pe care s-a bazat și brandul Asia Pioneer Entertainment atunci când a lansat proiectul Mini Macau.

Astfel, ca urmare a popularizării acestei regiuni în mediul digital se așteaptă o creștere a turismului din lumea reală. Mai mult decât atât, crearea unui sistem de recompense care pot fi obținute în realitatea virtuală și folosite ulterior în lumea reală reprezintă acel motiv care va contribui la creșterea volumului de vizitatori ai zonei reale Macau.

De altfel, Macau este recunoscută pentru facilitățile din industria jocurile de noroc, fiind comparabil cu Las Vegas. În timpul crizei sanitare, încasările obținute de această industrie au fost cele mai slabe din ultimii 10 ani: 

  • În timp ce în valoarea medie a veniturilor a fost de peste 260 miliarde de dolari anual, cu vârfuri de performanță în 2013 (361.87 miliarde de dolari) și 2014 (352.71 miliarde de dolari), în 2020 și 2021, situația s-a schimbat dramatic.
  • Pe fondul crizei sanitare, după încasări de peste 293.31 miliarde de dolari în 2019, în 2020, facilitățile de pe piața jocurilor de noroc au obținut numai 61.05 miliarde de dolari. 
  • În 2021, situația s-a repetat, astfel că valoarea veniturilor a fost de 87.56 miliarde de dolari.

Experiență oferite de APE începe în piața Senado Square, de unde călătorii pot intra în Mini Macau, acolo unde vor putea vizita restaurantele și magazinele locale.

Aceștia pot vizita ruinele catedralei St. Paul, se pot plimba cu feribotul în mini-portul APE sau pot încerca jocul “Fortune Cookie” care este sponsorizat de către brutăria Choi Heong Yuen Bakery. Aici pot fi câștigate premii care vor fi revendicate din magazinul local real. De asemenea, galeria NTF Gallery este locul ideal pentru artiștii dornici să-și expună creațiile de artă în fața turiștilor virtuali.

Totodată, lista locațiilor din Mini Macau va mai include și un Night Club, precum și o zonă dedicată aparatelor cu jocuri de noroc, astfel încât călătorii digitali se vor bucura de o experiență completă și exact ca în realitatea din Macau.

Cele mai citite articole