6 beneficii ale machiajului permanent


386

Nimic nu este mai frustrant decat sa te machiezi dupa fiecare activitate. Acest lucru este valabil pentru persoanele ocupate care doresc sa fie la maximum pentru activitati sportive (cum ar fi inot, drumetii, ciclism, tenis sau aerobic), dar nu au (sau nu doresc) sa petreaca timp pentru a aplica si improspata machiajul pe tot parcursul zilei si serii. Alegand confortul mai presus de orice, multe femei si barbati considera ca o micropigmentare sprancene sau buze este cel mai economic mod de a economisi timp si bani. Oamenii activi iti vor spune ca machiajul permanent este o optiune grozava.

Machiajul permanent dureaza ani de zile. Cu retusuri obisnuite, s-ar putea sa nu mai fie nevoie sa cumperi niciodata creioane! Este asigurarea ca te poti trezi frumos in fiecare zi, cu putin sau deloc efort.

Nu mai suferi de alergii

Micropigmentarea (aka machiaj permanent) este deosebit de utila pentru persoanele care nu pot purta cosmetice traditionale din cauza alergiilor si a sensibilitatii pielii. Gata cu ochii rosii si lacrimati cronici cauzati de produsele traditionale de creion de ochi. In cele mai multe cazuri, colorantul folosit in micropigmentare nu contine aceiasi alergeni ca si machiajul traditional.

Ideal pentru probleme de vedere sau cei cu maini instabile

Formele neregulate ale sprancenelor, ochilor sau buzelor pot fi schimbate cu machiajul permanent.

Acum ca imbatranesti, recunoaste-te, e mai greu sa vezi cum te machiezi. Ori asta, ori bratele tale se scurteaza! Se pare ca, indiferent cat de departe sau aproape de oglinda, este intotdeauna o provocare sa obtii acel machiaj corect.

Simetrie

Cele mai citite articole

Formele neregulate ale sprancenelor, ochilor sau buzelor pot fi schimbate cu machiajul permanent. Persoanele cu alopecie sau al caror par a fost afectat de chimioterapie, sprancenele permanente sunt o solutie realista pentru a le spori si a-si spori caracteristicile naturale si pentru a distrage atentia de la neuniformitati.

Evidentiaza trasaturile tale naturale

Pe masura ce imbatranim, buzele noastre devin mai subtiri si isi pierd definitia, culoarea naturala se estompeaza si se amesteca cumva in fata noastra. Acest lucru face ca machiajul permanent sa fie o solutie buna pentru persoanele care isi doresc un aspect normal de zi cu zi, cu putin efort, care, de asemenea, le evidentiaza trasaturile naturale. Machiajul permanent serveste la sporirea frumusetii naturale si este adesea nedetectabil, asa ca machiajul obisnuit poate fi purtat deasupra pentru un aspect mai dramatic. 

Increderea in sine garantata datorita machiajului permanent

Poti fi o versiune mai buna a ta. Daca ai avut vreodata aceasta conversatie in oglinda despre cum sprancenele tale sunt un dezastru complet – prea rare, inexistente sau nesimetrice – vorbim despre tine.

Probabil ca nu exista o modalitate mai buna de a-ti spori increderea in tine decat sa investesti in machiaj permanent. Spre deosebire de machiajul obisnuit, machiajul permanent nu te face sa arati diferit, ci doar mai bine. Te va ajuta sa te simti frumoasa!

Reducerea cheltuielilor cu machiajul ochilor

Obtinand micropigmentarea sprancenelor sau a buzelor, poti reduce costurile asociate cu produsele cosmetice scumpe. Banii pe care ii vei cheltui pe o procedura de machiaj permanent sunt mult mai mici decat costul produselor de machiaj traditionale. 

Cele mai citite articole