Top 5 accesorii pentru maşină


380

Dacă te afli într-o zonă urbană, atunci petreci cea mai mare parte a timpului în maşină. Fie că te duci la școală, job sau facultate, inevitabil o să stai foarte mult în trafic. Acesta este un adevăr tragic, dar în același timp, foarte adevărat al lumii în care trăim. Așadar, maşina trebuie accesorizată, ca să te facă să te simți cât mai bine în timpul petrecut pe drum. 

Iată o listă de 5 lucruri ce sigur îți vor fi de folos în maşină

  1. Suport pentru telefon

Suntem în secolul 21. Toată lumea are un telefon la îndemână cu acces la internet. Așadar, șansele ca majoritatea șoferilor, care stau la semafor, să intre puțin să-și verifice notificările sunt extrem de mari. Accidentele auto sunt foarte comune, iar dacă alegi să-ți butonezi telefonul, probabilitatea lor crește, chiar dacă stai la stop sau la semafor. 

Orice secundă de neatenție te poate costa o viaţă când ești la volan. În acest caz, suporturile de telefon sunt soluția cea mai eficientă. Poți să pui mobilul foarte ușor și rapid într-un loc care este sigur și la vedere. Așa, poți viziona orice notificare care ar putea apărea în timp ce tu ești în spatele volanului.

  1. Covoraşe noi

Aproape toți şoferii cunosc senzația unui covoraş de maşină uzat care tot timpul te încurcă când vrei să apeși una dintre pedale. Acest fapt este destul de frustrant. Mai ales atunci când te afli într-o metropolă foarte aglomerată, unde se aud numai claxoane la tot pasul. Recomandarea este să achiziționezi covoraşe auto pentru orice model de pe Autogedal, datorită calității superioare a acestora. Pe lângă faptul că oferă o îmbunătățire de look a mașinii, acel stres în plus al covoraşului vechi este eliminat total.

  1. Cablu de încărcare

Cele mai citite articole

Tot din seria problemelor ale secolului 21 face parte și un telefon descărcat. Este îngrozitor să știi că ai rămas fără baterie. Majoritatea oamenilor intră chiar şi în stări panică în acele momente. Un cablu de încărcare te poate feri de această problemă imensă, cu care se confruntă orice generaţie mai tânără.

  1. Odorizant

Oricine preferă mirosurile plăcute în detrimentul unui aer închis sau chiar și cald, dacă este vară. Așadar, pentru a evita impedimentul aerului urât mirositor, soluția este un odorizant. Partea cea mai bună este că există sute de arome care garantează să fie pe placul oricărui șofer. Mirosurile preferate sunt cele cu note de vanilie, flori sau ceva care este mai fresh, spre exemplu lămâie sau portocală. Tot ce contează este ca tu să te simți bine în maşină.

  1. Figurine

Acest obicei de a te deplasa cu mașina poate să devină dăunător pentru sănătatea ta mentală, dacă tot ce faci este să te enervezi în trafic. Singura formă de divertisment dintr-un vehicul este ascultatul de muzică. Dar acest lucru devine plictisitor după un timp. Poţi achiziționa figurine cu diverse personaje pentru a-ţi anima maşina. Un model foarte popular este o raţă îmbrăcată în diferite moduri, care dacă o presezi, scoate sunetele unei raţe adevărate. Este un mod foarte original de a-ţi personaliza maşina și totodată, un mijloc de amuzament.

   În concluzie, este recomandat să te simți cât mai bine într-un loc în care petreci cea mai mare parte a zilei. Acest loc fie că este maşină, birou sau sală de clasă nu trebuie tratat doar ca pe un loc fizic și atât. Trebuie transformat pentru a simula o parte din casa ta!

Sursa foto: unsplash.com

Cele mai citite articole