Care sunt avantajele aduse de un notar profesionist?


401

Uneori este dificil de autentificat anumite contracte fara ajutorul unui notar. Acest ofiter public si ministerial este foarte important si joaca un rol foarte specific in domeniul juridic. Oferind servicii diverse si variate, exista mai multe motive pentru a apela la Notariat Birzu

Notarul asista in tranzactiile imobiliare

Apelarea la biroul unui notar este obligatorie in cazul vanzarii sau cumpararii de bunuri imobiliare, in conformitate cu normele legale. In momentul in care notarul autentifica actul, este garantata o anumita securitate juridica. Astfel, atunci cand actul este aprobat de catre functionarul public, este posibila achizitionarea proprietatii.

In cazul vanzarii sau cumpararii de bunuri imobiliare, sarcina notarului este de a oferi sfaturi utile atat vanzatorului, cat si cumparatorului.

Notarul permite indeplinirea formalitatilor legate de o societate comerciala

Notarul are o inalta calificare in domeniul dreptului societatilor comerciale. Interventia sa este importanta pentru fiecare director de companie si om de afaceri. Notarul isi pune in joc cunostintele si experienta pentru a ajuta o companie sa aleaga forma juridica potrivita. 

Notarul ajuta la gestionarea bunurilor

Cele mai citite articole

Gestionarea activelor nu este o sarcina usoara pentru o persoana. Notarul, in virtutea pregatirii sale, are o anumita capacitate pe care o poate folosi pentru a va gestiona eficient bunurile. Prin urmare, notarul isi poate oferi serviciile pentru a facilita gestionarea activelor prin oferirea de consiliere juridica si judicioasa.

Notarul pentru donatii si succesiuni

Succesiunea bunurilor este foarte complicata atunci cand nu exista un raport sau un testament anterior. Pentru a prevedea eventualele tensiuni viitoare, este necesar ajutorul unui notar. 

Notarul pentru gestionarea creditelor bancare si a asigurarilor

Pentru a negocia un imprumut la banca, este necesara expertiza unui notar. Notarul este un functionar public care asigura fiabilitatea si securitatea unui cont. 

Notarul ofera consultanta juridica

Programarea la un notar este sinonima cu consultanta juridica. Acest profesionist juridic detine monopolul asupra legalizarii si certificarii unui document. Prin urmare, notarul este cel mai bine plasat pentru a oferi consultanta juridica sau fiscala unei persoane fizice. In plus, notarul poate proteja contractele confidentiale, testamentele si alte documente importante. 

Notarul: un consilier privat al familiei

Acesta este un excelent consilier familial. El sau ea are competentele necesare pentru a face fata diverselor preocupari legate de activele fiscale si juridice ale unei familii. Notarul ii urmareste indeaproape pe toti membrii unei familii, ii asculta si actioneaza ca un consilier.

Cele mai citite articole