Usureaza-ti munca cu un calandru profesional


393

Principiul de functionare al unui calandru este urmatorul: lenjeria de pat sau hainele trec pe sub rola incalzita, este uscata, calcata si pliata. In acest caz, se realizeaza calcarea eficienta si rapida a oricarui tip de imbracaminte. 

Aparatul este clasificat ca sistem de calcat profesional. Un calandru functioneaza intr-un mod diferit: aerul cald umfla rola acoperita cu material de poliester si bumbac in modelul standard, pentru a se potrivi cu dimensiunea hainelor. Avantajul acestui dispozitiv este ca poate functiona si ca uscator.

Calandrul sau masina de calcat poate manipula toate tipurile de tesaturi. Este excelent si pentru calcat hainele copiilor. In acelasi timp, dispozitivul nu este atat de complicat pe cat ar parea la prima vedere. Rola este partea din finisher care este constant presurizata si se roteste. Captuseala elastica a rolei iti permite sa calci usor rufele de la inceput pana la sfarsit.

De ce ai nevoie de un calandru?

Calandrele cu role de diferite lungimi sunt o adevarata mana cereasca pentru cei care trebuie sa calce o cantitate mare de lenjerie de pat si haine. Unul dintre principalele avantaje ale acestor dispozitive este economia de timp. In acelasi timp, poti fi sigur ca toate rufele sunt calcate in modul cel mai eficient. 

Dispozitivul este de asemenea, ideal pentru faptul ca nu vei arde rufele in timpul utilizarii. Acest lucru se datoreaza prezentei protectiei automate. Pentru a decide ce tip de dispozitiv este potrivit pentru tine, ar trebui sa iei in considerare ceea ce calci cel mai des.  

Cele mai citite articole

Totusi, calandrele sunt potrivite pentru absolut orice tip de rufe, cu diferite forme si dimensiuni. Un dispozitiv de acest tip este destinat in special pentru calcarea lenjeriilor din domeniul hotelier, dar este potrivit si pentru a calca imbracamintea exterioara, tricouri, jachete. 

Daca dificultatile de calcat pentru tine sunt cauzate de produse cu mansete si gulere de asemenea, poti folosi un calandru. Iar daca vrei sa-ti faci complet viata mai usoara, atunci cu siguranta ai nevoie de un calandru.

Fierul de calcat si masa de calcat sunt articole obisnuite pentru calcat acasa. Face o treaba grozava cu incretiturile rufelor. Cu toate acestea, apar dificultati cu textilele mari. Lenjeria de pat, fetele de masa mari si draperiile trebuie calcate mult timp cu o talpa mica a fierului de calcat. In astfel de cazuri, un calandru iti vine in ajutor.

An de an, multe gospodine calca manual seturi mari de lenjerii de pat pentru mai multi membri ai familiei, intampinand neplaceri. Practic, suprafata de lucru a fierului de calcat este prea mica in comparatie cu un calandru. 

Femeile petrec mult timp cu acest proces, dar cu un calandru situatia este salvata. Aceasta oportunitate iti este oferita de un calandru profesional. Desigur, domeniul sau de utilizare este Horeca, dar poate fi utilizat si in mediul casnic de gospodinele care calca pentru un numar mare de membri ai familiei. 

Cele mai citite articole