Cum stii daca faci parte din grupul de oameni care lucreaza mai bine de la birou?


430

In timp ce unii oameni aleg sa lucreze de acasa, pentru ca asa le este cel mai comod, altii nu se bucura de acelasi nivelul de productivitate din diferite motive: copii, animale de companie, vecini galagiosi etc. Tocmai de aceea, alegerea unui birou potrivit in care angajatii sa poatea veni pentru a-si duce la bun sfarsit task-urile din ziua respectiva este esentiala. 

Pentru cei care au un loc de munca in capitala, optiunile sunt numeroase, mai ales daca sunt in cautarea unor birouri de inchiriat Dorobanti. Multe dintre cladiri sunt noi si dotate cu toate facilitatile de care angajatii ar putea sa aiba nevoie, de la aer conditionat, la incalzire centralizata, ceea ce inseamna ca nivelul de confort este asigurat pe tot parcursul anului.

In ce masura influenteaza mediul de lucru comunicarea intre colegi? 

Interactiunea dintre angajati este mult mai fluida atunci cand este realizata fata in fata si nu intr-o conferinta pe Zoom. Problemele de conectivitate pot duce la niste intarzieri destul de mari, care ar fi putut fi evitate daca oamenii se aflau in acelasi birou la momentul respectiv, pentru a primi un feedback instant. 

Cele mai citite articole

Alegerea biroului ideal depinde foarte mult de stadiul in care se afla afacerea respectiva. Spre exemplu, o companie care se afla la inceput de drum nu va avea multi angajati, asa ca nici biroul nu va trebui sa aiba o suprafata mare. In schimb, daca este vorba de o afacere cu ceva vechime in domeniu, biroul ales trebuie sa fie pe masura. 

De unde ar trebui sa incepi cautarile pentru un birou in Bucuresti? 

Cei mai multi antreprenori se orienteaza catre principala zona de afaceri a capitalei, asa ca punctul ideal din care oamenii pot incepe cautarile este cel de birouri de inchiriat Victoriei. Multe dintre ele se afla in zona comerciala si vin cu tot felul de facilitati menite sa asigure un grad ridicat de confort pentru angajati. 

In cele din urma, biroul continua sa fie un element important din viata angajatilor, indiferent de locul in care aleg sa-si desfasoare activitatea.  

Cele mai citite articole