Motive Care Te-Ar Putea Convinge Sa Apelezi La Soluții Power BI Pentru Afacerea Ta


432

Power BI este un ansamblu de soluții performante și răspunsuri complete la toate întrebările pe care și le pun managerii cu privire la afacerea lor. Aceste soluții Power BI oferă mult mai multe opțiuni decât răspunsul la întrebările reprezentanților companiei și introducerea în analiză a noilor perspective din care managerii să privească datele firmei pe care o administrează.

Concret, tablourile de bord, graficele, rapoartele și analizele se bazează pe aplicații software din care aceștia își extrag datele relevante. Soluțiile Power business intelligence reprezintă accesul la informații complete care urmează să fie expuse în formate foarte ușor de interpretat de către manager și de către alți utilizatori. Miile de date sunt generate zilnic de către business și se transformă ușor în soluții relevante, elegante, în format grafic sau de tip tablou de bord.

Ușurința conectării datelor

Unul din cele mai importante motive care ar putea convinge pe manageri să apeleze la soluția Power BI este reprezentat de ușurința cu care datele sunt conectate pe un singur ecran, făcând astfel procesul de raportare mai accesibil mai organizat și foarte vizibil. În această versiune, instrumentul de business intelligence acceptă mai mult de 70 de conectori externi permițând încărcarea datelor dintr-o gamă largă de surse bazate pe Cloud.

 O dată conectorii încorporați, se pot încărca dashboard-uri Power BI și se pot efectua analize între un timp extraordinar de scurt. De asemenea, managera pot personaliza elementele așa cum își doresc sau pot porni de la zero prin importarea datelor și dezvoltarea rapoartelor proprii.

Power BI este un instrument foarte performant

Cele mai citite articole

Fiind un instrument foarte performant, Power business intelligence este optimizat să facă față tabelelor ce depășesc milioane de înregistrări fără pic de efort. Astfel, Power BI se asigură că datele sunt întotdeauna actualizate, acesta fiind un avantaj ce simplifică raportarea vizuală pentru utilizatorii finali, ceea ce înseamnă că programul încarcă eficient în memorie milioane de înregistrări, oferind o experiență rapidă de analiză a datelor.

Obținerea imaginilor personalizate și răspunderea cerințelor complexe ale utilizatorilor

Soluția Power business intelligence vine cu o mulțime de imagini standard ce pot fi folosite în rapoarte interactive, fiecare având propriile sale opțiuni de personalizare. Ceea ce înseamnă că utilizatorii pot folosi imagini gratuite create de dezvoltator și partajate cu comunitatea Power BI pentru a reprezenta datele în cel mai bun mod.

 Nu în ultimul rând, acesta deține o calitate importantă, aceea de a fi foarte simplu și de a putea răspunde în același timp cerințelor complexe venite din partea experților în date. Power business intelligence este suficient atat pentru a analiza datele utilizatorilor și pentru a efectua analize de afaceri mult mai avansate.

Păstrarea datelor în siguranță

Cu ajutorul soluțiilor Power business intelligence, utilizatorii nu mai sunt nevoiți să exporte fișiere pentru că la un singur click distanță, Power BI prezintă o interfață identică cu cea Excel, utilizatorii având marele avantaj de a putea gestiona accesul celorlalți membri ai companiei și securitatea în cadrul aceleiași interfețe fără a fi necesare instrumente suplimentare pentru a se asigura că îndeplinesc standardele de conformitate și reglementare stricte.

Cele mai citite articole