Cat te costa sa stai fara grija de a fi spionat? 


402

Cu toate ca poate parea paranoic, posibilitatea ca oamenii sa fie spionati devine tot mai mare, mai ales daca sunt persoane cu o anumita influenta sau lucreaza intr-un domeniu competitiv. Nu numai sfera profesionala ii poate face pe oameni sa spioneze sau sa creada ca sunt spionati, ci si viata personala: un partener gelos sau care are motive sa creada ca este tradat. 

Cum se pot asigura oamenii ca nu sunt spionati? 

Cei care cred ca sunt spionati si doresc sa scape de aceasta senzatie neplacuta, au posibilitatea de a verifica acest lucru. Cum? Cu ajutorul dispozitivelor de scanare si detectare, cum ar fi un detector camere

In prezent, aceste dispozitive pot fi foarte usor de procurat, mai ales din mediul online, astfel ca nu este necesar ca cei interesati de ele sa detina abilitati deosebite nici pentru cumparare, nici pentru folosirea unor astfel de detectoare deoarece modul in care functioneaza este foarte simplu. 

Cele mai citite articole

Tot ce au de facut cei care vor sa foloseasca un detector de camere spion pentru a fi siguri ca nu sunt urmariti este sa porneasca dispozitivul si sa il plimbe prin camera in care se afla, mai ales in jurul obiectelor care pot ascunde un astfel de dispozitiv de spionaj – cum ar fi priza, bec, prelungitor sau un obiect de decor. In momentul in care detectorul inregistreaza un semnal, acesta va reactiona printr-un sunet specific, o vibratie sau luminite LED. 

Care sunt costurile unor dispozitive de spionaj? 

Faptul ca dispozitivele de spionaj si contraspionaj pot fi cumparate de pe internet, fara nicio restrictie, face ca preturile acestora sa fie unele accesibile, mai ales ca numarul site-urilor care comercializeaza astfel de produse este mare. 

Pentru a se asigura insa de performantele si calitatea produselor pe care doresc sa le cumpere, oamenii trebuie sa fie foarte atenti ce distribuitor aleg. Uneori, un pret care pare prea bun pentru a fi real se dovedeste a fi o inselatorie. 

Prin urmare, oricine vrea sa afle daca este urmarit sau ascultat o poate face cu ajutorul dispozitivelor potrivite, la preturi avantajoase. 

Cele mai citite articole