Despre firma TC Romania Crown Cool


383

Despre firma TC Romania Crown Cool antreprenorii care au afaceri în domeniul HoReCa ce i-au devenit clienți au doar cuvinte de apreciere, mulți dintre ei colaborând cu acest distribuitor renumit de ani întregi. Sediul său este în orașul Miercurea Ciuc, județul Harghita, str Topliţa, nr. 155 și are o suprafață de peste 10.000 mp. 

Ce interesații mai trebuie să știe și că există un site al companiei: tcromania.com. Acesta este un magazin online de unde se pot comanda o multitudine de echipamente gastronomice de înaltă calitate și toate accesoriile de care  o afacerea HoReCa are nevoie.

Acest distribuitor de marcă, recunoscut mai ales pentru gama extinsă de echipamente frigorifice și gastronomice profesionale pe care le comercializează, este o componentă a  Grupului Internațional Thermotechnika Crown Cool care este prezent în 6 țări din Europa: România, Croația, Ungaria, Serbia, Slovacia și Cehia.

Ce poți comanda de la TC Romania Crown Cool?

Vei găsi aici, inclusiv la prețuri promoționale, echipamente și accesorii de catering, cuptoare gastronomice, mașini de spălat vase și pahare, mobilier neutru din inox, mașini de tocat carne, blendere, mixere, vitrine frigorifice orizontale si verticale, lăzi congelatoare, dulapuri frigorifice, dozatoare pentru băuturi, precum și multe alte produse.

Mai mult decât atât, aceste dotări HoReCa și comerciale pot fi și personalizate, soluție perfectă pentru a răspunde cerințelor fiecărui profesionist în parte, diferențiindu-se astfel de concurență. Astfel, ele se pot integra perfect în orice tip de spațiu, de la bucătării profesionale, cofetării, patiserii, unități fast-food, baruri și raioane din magazine.

Mai mult decât atât, TC Romania Crown Cool are o rețea de service cu acoperire la nivel național.

Prin ce se diferențiază TC Romania Crown Cool de alți distribuitori de echipamente HoReCa?

  • seriozitate desăvârșită;
  • încredere;
  • echipamente personalizate;
  • prețuri fără concurență;
  • sortimente extinse de produse;
  • rapiditate în furnizarea produselor comandate;
  • un suport service garanție și post garanție de înaltă calitate;
  • transport gratuit;
  • garanție generoasă de 2 ani.

Pe baza acestor informații, este posibil să ai o imagine de ansamblu asupra modului în care acest furnizor se comportă cu clienții săi.

De ce să cumperi echipamente HoReCa și dotări comerciale de la un distribuitor bun?

Cele mai citite articole

Toată lumea a auzit zicala: „Unealta potrivită pentru munca potrivită”. Dar și pe aceea care spune: „Ești doar la fel de bun ca și uneltele pe care le folosești în munca ta”. 

Aceste zicale sunt foarte adevărate mai ales când vine vorba de alegerea și utilizarea echipamentelor de gătit. 

Echipamentul de catering este important pentru funcționarea afacerilor din acest sector de activitate. Mâncarea nu poate fi pregătită la timp și plină de savoare dacă lipsesc dotările de calitate. Afacerea poate fi eficientă doar dacă echipamentul funcționează eficient. 

Calitatea echipamentului de gătit pe care alegi să îl utilizezi este la fel de remarcabilă ca și instrumentele în sine atunci când vine vorba de calitatea muncii și a alimentelor realizate într-o bucătărie profesională. Având în vedere că există o mare varietate de echipamente de gătit necesare pentru o gamă și mai extinsă de feluri de mâncare, este esențial să te asiguri, ca profesionist HoReCa, de faptul că alegi tipurile potrivite și calitatea care corespunde nevoilor bucătăriei tale.

Nu te mulțumi cu nimic vechi, caută până când găsești echipamente de gătit potrivite pentru nevoile tale de bucătărie. TC Romania Crown Cool te poate ajuta cu prisosință în această direcție.

Echipamentele de bucătărie de calitate superioară sunt de mare ajutor chiar și în menținerea curățeniei sau ordinii în bucătărie. Unele dintre aceste echipamente l-ar putea ajuta pe bucătarul profesionist să taie, să felieze și să toace mai bine ingredientele crude. 

Vrei să afli mai multe despre TC Romania Crown Cool? Intră pe site-ul lor de prezentare tcromania.com! Acolo poți face și comenzi!

Cele mai citite articole