Avantajele unei camere frigorifice față de alte tipuri de echipamente


420

Niciun bucătar sau ospătar nu își mai poate imagina un restaurant funcțional fără echipamente care să răcească și să păstreze în siguranță alimentele. 

Producătorii moderni oferă proprietarilor de restaurante multe modele de vitrine frigorifice, camere frigorifice și lăzi congelatoare. Descoperirile inovatoare în acest domeniu au făcut posibilă:

– creșterea termenului de valabilitate a produselor, făcând alimentele mai sigure pentru consum;

– reducerea costului energiei electrice și spațiului și distribuirea rațională a responsabilităților între angajați. 

Despre camerele frigorifice din domeniul HoReCa

Regula principală atunci când alegeți echipamentul de refrigerare este să determinați cu exactitate necesitatea unității pentru un anumit model.

Camere frigorifice de calitate poți să comanzi de la compania TC Romania Crown Cool. Vei putea să îți instalezi o asemenea cameră în orice incintă (în partea din spate a restaurantului sau într-o clădire separată ori chiar în curtea localului, după caz).

Cu o astfel de dotare vei putea să:

  • economisești spațiul de lucru;
  • să crești capacitatea de stocare la rece;
  • să respecți standardele sanitare legale din acest domeniu de activitate.

Modele de camere frigorifice diverse, în funcție de domeniul de utilizare

Aceste echipamente frigorifice sunt solicitate într-o varietate de sectoare de activitate. Pot fi de mare ajutor pentru restaurante, cantine, dar și pentru firmele de prelucrare a peștelui și a cărnii, fabricile de lactate, brutării și cofetării, firmele ce produc sau vând medicamente, companiile ce comercializează produse vegetale (legume, fructe, flori), băuturi alcoolice și nealcoolice ș.a.m.d. 

Caracterul practic al unei camere frigorifice

Camerele ce pot fi setate la temperaturi scăzute sunt relativ ușor de asamblat și pot să fie echipate cu mai multe tipuri de uși (cu deschiderea spre dreapta sau stânga). 

Mai ales în această perioadă agitată, în care prețul mărfurilor crește accelerat în țara noastră, ceea ce deschide oportunități pentru selecția individuală. Multe camere frigorifice au anumite supape speciale pentru egalizarea presiunii aerului (în interiorul și în exteriorul camerei respective), precum și niște elemente speciale de încălzire pentru a preveni înghețarea ușilor. 

Caracterul fiabil al unei camere frigorifice

Producătorul unei camere reci de stocare este obligatoriu să garanteze etanșeitatea completă a conexiunilor, ceea ce face posibilă funcționarea în diferite condiții climatice. 

Cele mai citite articole

Foarte important: ușile camerelor frigorifice sunt echipate cu un mecanism special pentru deschidere de urgență. 

Toate modelele sunt realizate din materiale durabile, rezistente la impact și prietenoase cu mediul, care sunt ușor de utilizat. 

Calitatea și economia, avantaje de prim ordin al camerelor frigorifice actuale

Camerele de răcire pe care le poți comanda acum de la compania TC Romania Crown Cool sunt ideale pentru restaurante, dar și pentru baruri, cafenele, magazine de tip fast-food, supermarketuri, magazine de diverse formate comerciale pentru a fi utilizate pentru răcirea sau congelarea alimentelor.

Temperatura ridicată și umiditatea nu reprezintă o piedică pentru funcționarea productivă, fiabilă și fără probleme a acestui echipament frigorific special: camera frigorifică. Modelele actuale sunt adaptate oricărei sarcini climatice.

De ce să alegi o cameră frigorifică de la TC Romania Crown Cool?

Vei găsi aici o oportunitate unică. Aceea de a comanda asemenea dotări frigorifice de calitate superioară, mai simple sau cu o configurație complexă. La cererea clientului, specialiștii companiei pot recomanda exact acele camere frigorifice care să țină cont de dorințele speciale ale clientului, datorită particularităților afacerii sale.

TC Romania Crown Cool oferă inclusiv și servicii de garanție imbatabile pentru produsele sale. 

Camerele frigorifice pe care le poți comanda aici sunt ușor de utilizat, au caracteristici tehnice și operaționale excelente.

Vei putea să optezi pentru acel model de care ai cu adevărat nevoie pentru afacerea ta.

Producerea de camere frigorifice se poate face în orice dimensiune, orice configurație.

Instalarea echipamentelor furnizate de către TC Romania Crown Cool este o garanție a utilizării raționale a spațiului de vânzare cu amănuntul și depozitare, precum și a economisirii costurilor financiare.

Ce ar trebui luat în considerare atunci când alegeți echipamente frigorifice profesionale?

  • prezența spațiului liber în bucătărie, în hol, spații de depozitare;
  • caracteristicile arhitecturale ale incintei unde va fi poziționată camera frigorifică (înălțimea tavanului, lățimea deschiderii etc.);
  • disponibilitatea facilităților necesare în camera de răcire;
  • analiza intervalelor de timp dintre livrările/realizării produselor ce urmează a fi depozitate, precum și volumele acestora;
  • tipul de produse comandate/produse în unitatea respectivă. 

Pentru detalii importante și comenzi de camere frigorifice intră acum pe site-ul tcromania.com chiar acum!

Cele mai citite articole