TOP 3 trucuri ca sa ai grija mai usor de casa si gradina


405

Casa este locul in care te bucuri de unele dintre cele mai frumoase momente. Fie ca alegi sa te relaxezi dupa o zi grea, sa petreci timp cu familia sau sa te distrezi cu prietenii la o cina tarzie, acasa este locul in care iti gasesti echilibrul. De aceea, este foarte important sa ai grija de locul in care traiesti, de la casa si pana spatii exterioare, precum gradina.

Uneori poate fi dificil sa gasesti timp pentru a te ocupa de casa si gradina, mai ales ca ritmul vietii este din ce in ce mai alert. Totusi, printre task-uri la job si responsabilitati de familie, exista solutii pentru a avea grija de locul pe care il numesti acasa.

Descopera TOP 3 trucuri pentru a-ti ingriji mai usor casa si gradina

Alege spatii de depozitare pentru exterior

Este mult mai usor sa ingrijesti spatiile exterioare atunci cand fiecare lucru este la locul sau. De aceea, pentru a avea atat o gradina aerisita, cat si o casa mai ordonata, poti alege spatii de depozitare pentru exterior. Poti folosi spatiile de depozitare exterioare pentru o multime de obiecte, de la anvelope si pana la truse de scule. De asemenea, poti alege un astfel de spatiu si pentru a depozita lemne. Un sopron pentru depozitarea lemnelor de la Infinity.ro poate fi o super alegere pentru a avea o curte mai organizata.

Cumpara electrocasnice smart

Electrocasnicele smart iti pot face viata mai usoara intr-o multime de moduri. Spre exemplu, un aspirator robot te poate ajuta sa petreci mai putin timp la curatenie. Acesta va aspira pardoselile in locul tau si o poate face foarte bine. De asemenea, mai poti opta pentru electrocasnice smart precum masina de spalat sau uscatorul de rufe. Le vei putea controla de pe telefon, de la distanta, fara sa fie nevoie sa fii acasa.

Cele mai citite articole

Planifica zilele de curatenie in avans

Este mai usor sa te ocupi de curatenie atunci cand o planifici in avans. Alege cateva zile pe luna in care ai mai mult timp pentru a planifica curatenia. Foloseste un planner sau o aplicatie de pe telefon. De asemenea, noteaza-ti ce activitati vrei sa incluzi in sesiunea de curatenie, de la curatarea suprafetelor si pana la spalarea lenjeriilor de pat.

Este o super idee sa nu te mai apuci de curatenie spontan, mai ales in zilele in care ai muncit mult sau ai fost toata ziua pe drumuri. In acest fel, te poti ocupa de treburile casnice in zilele in care te-ai odihnit suficient.

Planificarea task-urilor pentru curatenie te va ajuta si sa nu uiti nicio sarcina, pentru ca mai apoi sa trebuiasca sa te ocupi de ea in zilele mai aglomerate.

Este esential sa te ocupi de bunastarea casei si a gradinii, insa asta nu inseamna ca trebuie sa muncesti pana la epuizare. Exista solutii pentru a face curatenia si ingrijirea gradinii mai facile, de la electrocasnice smart si pana la planificarea sesiunilor de curatenie.

Sursa foto: Pexels.com

Cele mai citite articole