Sâni Lăsaţi? Iată Ce Măsuri Poţi Lua În Cazul În Care Nu Mai Eşti Mulţumită De Aspectul Fizic!


454

Sâni Lăsaţi? Iată Ce Măsuri Poţi Lua În Cazul În Care Nu Mai Eşti Mulţumită De Aspectul Fizic!

Woman with big breasts measuring her bust

Femeile de diferite vârste se confruntă cu problema reprezentată de sâni lăsaţi şi nu se simt deloc atractive şi stăpâne pe sine şi pe aspectul lor fizic. Sânii fermi şi armonioşi sunt visul oricărei femei dar, din păcate, sarcina, alăptarea, înaintarea în vârstă, pierderea în greutate şi alţi factori determină schimbările la nivelul sânilor odată cu trecerea timpului. Cele mai multe femei apelează la chirurgie estetică astfel încât să corecteze acest mic defect şi să aibă din nou încredere în forţele proprii.

De ce se lasă sânii?

Sânii se lăsa şi capătă o formă deloc atractivă din mai multe cauze. Una din principalele cauze ale lăsării sânilor este legată de sarcină şi de alăptat. Aceste transformări normale la nivelul sânilor sunt cauzate de schimbările hormonale şi de schimbările în greutate, de faptul că unele femei, odată ce devin mame se neglijează puţin pe ele însele şi pun pe primul loc copilul.

De asemenea, înaintarea în vârstă este o altă cauză naturală a lăsării sânilor. Sânii lăsaţi sunt caracteristici femeilor trecute de 45-50 de ani, iar o dată cu trecerea anilor şi cu apariţia menopauzei, această caracteristică se accentuează şi este din ce în ce mai greu de ascuns. Nu în ultimul rând, lăsarea sânilor este cauzată şi de pierderea în greutate, într-o perioadă foarte scurtă.

De ce să apelezi la liftingul sânilor?

Cele mai citite articole

Liftingul sânilor este o procedură estetică efectuată de un medic specialist care va şti cum să intervină pentru că aspectul sânilor să fie din nou că odinioară. Refacerea volumului sânilor şi liftingul acestora poate deveni realitate, atât pentru femeile tinere, cât şi pentru cele trecute de prima tinereţe care doresc să se simtă din nou încrezătoare în forţele proprii.

Operaţia de mastopexie diferă de cea de mărire prin implant, presupunând ridicarea şi redarea fermităţii sânilor tuturor reprezentantelor sexului frumos care îşi doresc acest lucru.

Proceduri de lifting al sânilor

Principalele proceduri de lifting la nivelul sânilor care pot fi asigurate în cadrul unui cabinet medical de specialitate sunt:

  • lifting în arc vertical – aceasta este una din cele mai inovative metode în domeniu, destul de nouă pe piaţa din România, oferind lifting integral şi armonie vizuală, un aspect tineresc şi echilibrat şi menţinerea volumului bustului;
  • lifting peri-aerolar – o procedură importanţă ce are la baza repozitionarea sfârcului şi izolarea cicatricilor în zona areolară, asigurând contururi ferme, ridicarea sânilor şi egalarea lor;
  • lifting fără cicatrice verticală – o procedură interesantă ce are la baza repararea areolei şi poziţionarea ei în mod corespunzător din punct de vedere estetic şi anatomic, prin ridicarea mameloanelor şi eliminarea porţiunilor de piele flască din jurul lor, asigurând dispariţia efectului de îmbătrânire a sânilor şi o recuperare rapidă.

Cele mai citite articole