Microfoane spion – Cele mai bune experiente practice


403

Suspiciunea poate fi o povara grea pana cand afli adevarul. Esti suspicios fata de partenerii tai de afaceri, angajatii sau membrii familiei tale? Din pacate nu esti singurul. Daca suspiciunea ta se dovedeste a fi justificata si nu reactionezi la timp, prejudiciul poate fi foarte mare. Elimina suspiciunea si dormi linistit. 

Cea mai recenta generatie de microfoane spion devine un aliat ascuns si de incredere in afaceri si in viata personala. Instaleaza unele dintre cele mai avansate microfoane spion in miniatura in casa, birou sau masina si asculta tot ce se spune, de oriunde. Tot ce ai nevoie, este o cartela SIM de la un operator de telefonie mobila si un semnal de retea GSM.

Microfoanele spion moderne activate vocal, sunt lansate cu usurinta prin voce sau prin apelarea unei harti de la orice distanta. Daca in orice moment se inregistreaza o voce si chiar in soapta, dispozitivul va suna pe numarul pe care l-ai alocat. Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi la apel si doar cateva secunde mai tarziu poti asculta totul din camera din care se inregistreaza,a ca si cum l-ai asculta live. Desigur, este complet imposibil ca altcineva sa interactioneze cu tine si sa asculte, in afara de tine. 

Microfoane spion – prelungitor clasic

Cele mai citite articole

Microfoanele spion integrate in prelungitor sunt dispozitive puternic de spionaj cu raza nelimitata. Inauntru este un ochi de sarma spion cu o cartela SIM. Aceasta inseamna ca dispozitivul functioneaza oriunde este acoperita reteaua GSM. Permite monitorizarea in timp real si este activata de indata ce sunetele sunt detectate intr-o zona monitorizata, daca este setat sa faca acest lucru. 

Dispozitivul poate fi activat sau oprit apeland sau trimitand un mesaj SMS la numarul cardului din acesta. Datorita alimentarii constante, zona tinta poate fi interceptata in mod constant, deoarece bateria nu trebuie incarcata. 

In cazul unei pene de curent, monitorizarea audio din incapere va continua fara intrerupere, deoarece acest dispozitiv are si propria sa baterie, care poate dura cateva zile, in functie de modul de functionare.

Datorita tehnologiei imbunatatite, a filtrelor de eliminare a zgomotului si a neutralizarii zgomotului, sunetul este clar. In acelasi timp, acest dispozitiv este un prelungitor complet functional si de inalta calitate si poate fi folosit in acest scop fara probleme. 

Cele mai citite articole