Înainte de Dinamo – FCSB, urmează amicalele de vară! Iată cum poți profita de pauza competițională


454

Înainte de Dinamo – FCSB, urmează amicalele de vară! Iată cum poți profita de pauza competițională

Una dintre cele mai iubite echipe de fotbal din România, Dinamo București, a promovat pe prima scenă, după retrogradarea din 2022. Revenirea “câinilor roșii“ este una de bun augur inclusiv pentru rivali, cărora le era dor de confruntările încinse cu formația din Șoseaua Ștefan cel Mare. 

Chiar și cei de la FCSB se bucură că vor putea să se dueleze din nou cu elevii lui Ovidiu Burcă, însă cei mai fericiți de revenirea în prim-planul fotbalului intern sunt chiar fanii dinamoviști. Înainte ca derby-urile și meciurile încinse să își facă revenirea, urmează o perioadă de pregătire.

Dinamo, FCSB și Rapid se pregătesc de un sezon de pomină

După un an de pauză, Bucureștiul are din nou trei cluburi pe prima scenă a fotbalului românesc. Chiar dacă situația FCSB-ului este, în continuare, una incertă din punct de vedere al identității, echipa antrenată de Elias Charalambous este considerată de cei mai mulți fani ai fotbalului drept continuatoarea Stelei București.

Astfel, rivalitățile din Capitală au toate șansele să producă partide foarte încinse în stagiunea 2023-2024 a campionatului intern. Înainte de a se disputa partidele așteptate de toți suporterii celor trei cluburi, echipele vor trebui să treacă prin stagiile de pregătire din vară.

Fără foarte multe resurse financiare, în continuare, Dinamo este cea care își permite cel mai puțin să investească într-un cantonament internațional. Cu toate acestea, Ovidiu Burcă își permite să le ceară conducătorilor clubului să organizeze o pregătire cu adevărat profesionistă.

Cele mai citite articole

FCSB va merge, ca de obicei, într-un cantonament în Spania sau Turcia, iar aceeași strategie va fi abordată și de Rapid. Cele trei cluburi bucureștene vor juca, cu siguranță, câteva meciuri de pregătire în cadrul cărora vor putea fi urmăriți la treabă și noii jucători, aduși pentru a întări loturile lui Burcă, Mutu și Charalambous.

Dacă ești fanul uneia dintre echipele din București, care vor participa la viitoarea ediție a Ligii 1, pariază online pe Sportingbet.ro pe meciurile amicale pe care acestea le vor disputa în pauza de vară. Noua ediție a campionatului intern va începe în data de 15 iulie, astfel că ai timp să profiți de vacanță și de amicalele care urmează.

Tot în această pauză de vară vor disputa destul de multe meciuri amicale și celelalte forțe ale Ligii 1, precum campioana Farul Constanța, Petrolul Ploiești, CFR Cluj, Universitatea Craiova sau echipele care tocmai ce au promovat, Poli Iași și Oțelul Galați. La fel ca în cazul cluburilor bucureștene, meciurile acestor formații vor putea fi fructificate de pariorii inspirați.

Este foarte important să urmărești îndeaproape programul echipelor din Liga 1, pentru a ști din timp care sunt partidele pe care le vei putea găsi în oferta bookmakerilor. De asemenea, ține cont și de posibilitatea ca echipele să experimenteze din punct de vedere tactic. 

În concluzie, o soluție excelentă, care te poate ajuta să te adaptezi la fiecare situație în parte, este să pariezi live, atunci când meciurile sunt în plină desfășurare. Identifică meciurile care crezi că oferă un potențial bun de pariere și mizează cu responsabilitate pe evenimentele care crezi că vor deveni realitate!

Sursa foto: Unsplash.com

Cele mai citite articole