Haine de blana de dama 2021-2022: tendinte generale ale modei


410

Alegerea corecta a unei haine de blana te va ajuta sa arati nu numai luxos si bogat, ci si la moda in noul sezon 2021-2022. Poti afla despre noile tendinte de moda pe care designerii le-au pregatit pentru doamne, in magazinul online paisi.ro. 

Blana este mereu in tendinte. Indiferent de forma unei haine de blana, aceasta este asociata cu succesul, bogatia si luxul. De asemenea, este imposibil sa nu mentionam calitatile ei termica. Principalul lucru este ca stilurile moderne de haine de blana pentru femei sunt atat de originale si diverse, incat le permit fashionistelor sa-si arate individualitatea, sa fie la moda si elegante. 

Desigur, fiecare nou sezon are propriile sale tendinte de moda. Ele se refera la lungimea hainelor de blana, stiluri si scheme de culori. Daca planuiesti sa cuceresti pe toata lumea cu o haina de blana in noul sezon, este recomandabil sa achizitionezi noi produse din magazinul online paisi.ro.

Haine de blana – tipuri

Gama moderna de haine de blana permite fiecarei femei sa aleaga exact modelul de blana care sa-i sublinieze perfect individualitatea si originalitatea. Primul lucru caruia ar trebui sa-i acorzi atentie, atunci cand vrei sa achizitionezi un astfel de produs, este tipul de blana la moda in sezonul respectiv. 

Cele mai citite articole

Alaturi de nurca la moda, vulpea arctica si vulpea de padure, designerii ofera solutii mai originale. Noutatea sezonului o reprezinta hainele de blana de castor. Blana acestui animal este asociata cu boierimea, bogatia si luxul, si in plus, aceasta este cea mai buna optiune pentru conditiile noastre climatice. 

Intr-o astfel de haina de blana te vei simti confortabil chiar si in cea mai rece si umeda iarna. Hainele de blana de castor sunt foarte frumoase, calduroase, elegante, practice si, cel mai important, accesibile ca pret. Produsele sunt usoare si moi si, in acelasi timp, au proprietati hidrofuge. 

Haine de blana – Combinatii

Modelele de haine de blana in combinatie de blana de nurca si castor, arata spectaculoase si foarte originale. In general, multi designeri combina mai multe tipuri de blana pentru o haina de blana. De exemplu, produsele pot fi decorate cu mansete, gluga, gulere voluminoase din blana altor animale precum: nurca, samur, vulpe arctica, vulpe argintie si chinchila. Astfel de optiuni arata mai elegante si mai originale. 

De asemenea, la moda in sezonul urmator vor fi produsele din blana broadtail si astrahan, molton sau blana de oaie. Molton promite sa fie cel mai la moda material de blana in acest sezon. Este nepretentios, practic nu se uda si isi protejeaza perfect purtatoarele de zapada umeda. 

Poate ca nu exista nicio femeie in lume care sa nu viseze la o haina de blana frumoasa si pufoasa. In ceea ce priveste solutiile de culoare, in varful modei sunt toate nuantele de maro, caramel si ciocolata, laptoase si bej, nuante de gri si afumat. Hitul neindoielnic este blana alba si cele clasice negre. 

Cele mai citite articole