Fii eco-friendly cu E-factura! Primești factura de energie direct pe email, în ziua emiterii


443

Într-o societate în care ne dorim cu toții un mediu mai curat și mai sustenabil, E-factura CEZ Vânzare este soluția perfectă pentru a face o schimbare pozitivă. Începe chiar acum și descoperă avantajele unui mod de gestionare a facturilor care aduce confort, economie de timp și un impact benefic asupra planetei. 

E-factura CEZ Vânzare: Simplu, eficient și confortabil pentru gestionarea facturilor de energie electrică și gaze naturale

CEZ Vânzare, principalul furnizor de energie electrică din sud-vestul României, pune la dispoziția clienților săi E-factura, un serviciu modern de facturare electronică. Furnizorul acordă o atenție constantă satisfacerii nevoilor clienților și depune eforturi susținute pentru a furniza servicii eficiente, moderne și personalizate.

E-factura CEZ Vânzare reprezintă un serviciu creat special pentru clienții CEZ Vânzare, prin care este garantată operațiunea de transmitere-primire a facturii curente de energie electrică sau gaze naturale în variantă electronică, prin intermediul adresei de e-mail.

Primirea facturilor prin e-mail aduce o serie de beneficii semnificative pentru clienți, printre care:

 • Reducerea duratei de transmitere-recepție: clienții primesc factura direct pe e-mail în ziua emiterii. 
 • Flexibilitate în gestionarea plăților: Cu factura electronică, ai control total asupra momentului în care decizi să plătești. Poți alege să efectuezi plata imediat după primirea facturii sau poți planifica plata în funcție de bugetul tău și de termenul de plată convenit.
 • Acces la informații în timp real: Facturile electronice pot fi vizualizate imediat, oferindu-ți transparență și acces imediat la toate detaliile facturii și la istoricul acestora.
 • Mediu mai curat: Prin eliminarea consumului de hârtie și a procesului de distribuire fizică a facturilor, serviciul de facturare electronică contribuie la protejarea mediului înconjurător. 

Cum se activează E-factura din aplicația My CEZ?

Activarea serviciului E-factura din aplicația My CEZ este un proces simplu și convenabil. Iată pașii pentru a o activa:

 • Accesează aplicația My CEZ;
 • Selectează Opțiunea „Alege E-factura”;
 • Apasă căsuța „Activează / Dezactivează”;
 • Activează E-factura pentru fiecare cod de client;
 •  Confirmă link-ul de activare primit pe e-mail.

Cele mai citite articole

De asemenea, furnizorul CEZ Vânzare îți pune la dispoziție și alte modalități de activare, mai precis:

 • poți activa E-factura prin descarcarea formularului specific pentru energie electrică sau gaze naturale, iar apoi îl trimiși pe cezinfo.ro/sesizari2-form/;
 • solicită formularul de activare a serviciului E-factura în Centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare și depune-l completat și semnat. 

Fii eco-friendly cu E-factura CEZ Vânzare!

E-factura CEZ Vânzare nu este doar o opțiune convenabilă, ci și un semn al angajamentului furnizorului pentru tehnologie modernă și responsabilitate ecologică. Împreună cu furnizorul, poți face diferența și contribui la un viitor în care energia este gestionată cu înțelepciune și responsabilitate față de mediul înconjurător. 

CEZ Vânzare se evidențiază ca un furnizor de energie cu o abordare responsabilă, asumându-și angajamentul de a contribui la protejarea mediului și de a oferi sfaturi utile în domeniul eficienței energetice.

Clienții CEZ Vânzare au acces la numeroase informații actualizate pe website-ul www.cezinfo.ro, în ceea ce privește produsele furnizate, eficiența energetică, energie regenerabilă, plafonare pret gaz sau energie electrică și multe alte subiecte de actualitate.

Prin urmare, alegând CEZ Vânzare, clienții se pot baza pe un furnizor de energie de încredere, care întotdeauna prioritizează nevoile lor.

Cele mai citite articole