Descoperă aroma autentică a Bucureștiului – TOPUL berăriilor din capitala României


438

Descoperă aroma autentică a Bucureștiului – TOPUL berăriilor din capitala României

Bucureștiul, capitala vibrantă a României, este un adevărat paradis pentru iubitorii de bere. Orașul abundă în berării autentice, cu atmosferă primitoare și sortimente variate de bere artizanală și tradițională. Fie că ești localnic sau vizitator, o plimbare prin aceste locuri din București îți oferă ocazia de a experimenta arome autentice și de a te bucura de cultura berii într-un mod inedit. Citește acest articol pentru a afla care sunt cele mai populare berării din capitala României.

Iată care sunt berăriile din București pe care trebuie să le vizitezi măcar o dată!

1. Berăria H. Amplasată în Piața Unirii, Berăria H este o berărie din București renumită pentru terasa sa cu vedere la Palatul Parlamentului. Aici poți alege dintr-o selecție vastă de beri artizanale, alături de preparate delicioase din bucătăria internațională. În plus, tot aici te poți bucura și de concerte live, seri tematice și întâlniri cu artiști de renume din România.

2. Fabrica de Bere Bună. Situată în centrul istoric al Bucureștiului, Fabrica de Bere Bună impresionează prin atmosfera sa boemă și berea proaspătă, nepasteurizată. Aici poți savura bere artizanală produsă în propria fabrică, acompaniată de preparate delicioase din bucătăria românească și internațională.

3. Caru’ cu Bere. O adevărată locație de interes din București, Caru’ cu Bere este cunoscut pentru arhitectura sa impresionantă, în stil neogotic, și pentru atmosfera tradițională. Berăria oferă o gamă variată de beri locale și mâncăruri românești autentice, completate de reprezentații de dansuri și muzică populară.

4. Beer O’Clock. Cu o atmosferă prietenoasă și decor modern, Beer O’Clock te întâmpină cu o selecție variată de beri artizanale românești și internaționale. Berăria organizează frecvent evenimente tematice și degustări de bere, ceea ce o face o destinație preferată pentru iubitorii acestei băuturi.

Cele mai citite articole

5. Zăganu. O berărie mică și cochetă în centrul Bucureștiului, Zăganu se remarcă prin berile sale artizanale de calitate superioară și ambianța intimă. Aici poți explora sortimente inovatoare de bere, precum și opțiuni tradiționale, ce se îmbină perfect cu selecția de brânzeturi locale.

6. Ground Zero. Un loc de întâlnire preferat de către iubitorii de bere artizanală, Ground Zero oferă o gamă variată de beri locale și internaționale, inclusiv ediții limitate și speciale. Ambianța sa modernă și primitoare îți permite să te bucuri de experiența degustării berii într-un mod relaxant.

7. Hop Hooligans. O berărie în stil industrial, Hop Hooligans se concentrează pe berea artizanală produsă cu pasiune și creativitate. Aici poți explora sortimente inovatoare, cu arome îndrăznețe și ingrediente neașteptate.

8. Beer Institute. Situată în apropiere de Piața Victoriei, Beer Institute te întâmpină cu o gamă variată de beri artizanale românești și internaționale, într-un cadru primitor și prietenos.

Astfel, indiferent de preferințele tale, topul berăriilor din București te îmbie să descoperi arome autentice și să te bucuri de cultura berii într-o varietate de moduri. Fie că ești un iubitor înrăit al berii artizanale sau că dorești să descoperi tradițiile berii românești, capitala României îți oferă oportunitatea perfectă pentru o călătorie gustativă de neuitat. 

Sursa foto: magneto.ro

Cele mai citite articole