De ce sa alegi ferestre Salamander?


384

De ce sa alegi ferestre Salamander?

hand open white plastic pvc window at home

Salamander este una dintre cele mai mari companii de ferestre din Europa si din lume. Salamander este o optiune excelenta pentru ferestrele de inalta performanta pentru ferestrele oscilante in special pentru cei care au un buget mai restrans. Acestea pot fi foarte competitive in ceea ce priveste pretul si, in acelasi timp, pot mentine performanta si calitatea casei pasive. De ce sa alegi ferestre Salamander?

Design

Ferestrele definesc aspectul cladirii pe o perioada lunga de timp si, prin urmare, reflecta stilul nostru de viata. Fie ca alegeti ferestre pentru cladiri noi, transformari, extinderi sau renovari, planificarea atenta este cruciala. 

Ventilatie

Ne petrecem mai mult de 90% din viata in incaperi inchise. Noile materiale de constructie, vopseaua moderna, incalzirea centrala si ferestrele etanse si bine izolate provoaca schimbari in climatul camerei. Pentru aceasta, tamplarie Salamander este cea mai buna optiune.

Structura ferestrelor

Alegerea unei ferestre noi este o decizie foarte importanta si, prin urmare, necesita o planificare atenta. Pe langa factorii vizuali, aspectele functionale, precum si caracteristicile profilului joaca, de asemenea, un rol important. Pentru a va ajuta sa gasiti sistemul de ferestre care sa raspunda in mod optim cerintelor dumneavoastra, am adunat cateva sfaturi si informatii despre ferestre.

Functii

Cele mai citite articole

Ferestrele si usile Salamander sunt extrem de stabile si pot rezista la proba timpului Cu accesorii, geamuri si manere speciale, ferestrele pot fi protejatempotriva efractiei in functie de necesitati si functioneaza pe termen nelimitat.

Profilele SALAMANDER indeplinesc cerintele celor mai creativi si exigenti arhitecti, accentuand  tusele moderne, dar oferind totodata si posibilitatea renovarii cladirilor istorice prin respectarea normelor de protectie.

Nimic nu este imposibil cu tamplaria Salamander: impreuna cu specialistii germani solutiile vin in mod natural, innobiland fatadele si interioarele, lasand libera posibilitatea de creatie si punand in practica ideile tale.

Forme clasice, arcuri, ferestre segmentate, asimetrice, triunghiuri, geamuri rotunde, ferestre mari, usi culisante: posibilitatile de creatie sunt nelimitate. Totul este posibil cand vine vorba de culori: puteti regasi culorile padurii, nuantele nisipului cu ajutorul profilelor in nuante naturale, puteti aduce culoarea in casa cu ferestre in tonuri vesele.

Sau pur si simplu puteti personaliza exteriorul ferestrelor in acord cu arhitectura, lasand albul la interior pentru a va permite amenajari diferite in incaperi diferite.

Cele mai citite articole