Cum să găzduiești o cină reușită


387

Acum că suntem capabili să readucem ocazia festivă la o scară mai mică și cu mai multă siguranță, este momentul perfect pentru a învăța trucurile pentru a fi cea mai bună gazdă a petrecerii. Nu este ușor să organizezi o petrecere grozavă, dar orice gazdă de petrecere știe asta. Continuați să citiți pentru a afla mai multe despre cum să organizați o petrecere grozavă, să obțineți idei pentru petreceri și să găsiți câteva sfaturi utile.

Este important să te asiguri că casa ta este curată și ordonată pentru oaspeții tăi atunci când găzduiești o petrecere. Asigurați-vă că curățați fiecare suprafață cu un detergent multifuncțional, în special locul unde oaspeții vor mânca.

Sfaturi pentru organizarea unei petreceri

Vrei ca toată lumea să se bucure de cina ta ca gazdă. Gazdele fără experiență vor găsi găzduirea unei cină mai descurajantă decât plăcută. Acestea sunt sfaturile noastre de top pentru a organiza o cină grozavă.

  1. Selectați oaspeții cu înțelepciune : înainte de a vă finaliza lista de invitați, adresați-vă următoarele întrebări: Fiecare oaspete se simte în largul lui cu ceilalți? Există tensiuni? Fiți atenți la câți invitați invitați. Un grup mic de 4-6 persoane este numărul ideal pentru a crea o atmosferă intimă care să nu permită tăceri incomode. Ai putea invita mai multe persoane dacă ai suficient spațiu!
  2. Nu lăsați divertismentul să plece : planificarea unei cină nu trebuie să fie legată de mâncare sau băutură. Oaspeții tăi ar trebui să se distreze de minune și să râdă alături de tine! Nu vrei să se uite la telefoanele lor în timp ce joacă într-un casino online NetBet. Puteți adăuga divertisment la planurile dvs. de petrecere a cinei și la planificarea meniului. Puteți scoate la iveală aparatele de karaoke pentru a face petrecerea mai distractivă cu spectacole nesfârșite de la socrii tăi.
  3. Păstrați-o simplu: când găzduiți o cină, nu ar trebui să o faceți prea dificilă. Cel mai bine este să faceți mâncăruri pe care le-ați făcut înainte și sunteți încrezători în capacitatea dvs. de a găti. Puteți înșela dacă aveți nevoie să fiți o gazdă de petrecere antrenantă și relaxată.
  4. Creați o atmosferă caldă și primitoare : Nimănui nu-i place lumina puternică la petreceri. Iluminarea slabă și slabă creează o atmosferă răcoroasă și creează atmosfera. Folosiți lămpi și lumânări cu parfum opulent în loc de lumini suspendate. Pentru a evita tăcerile incomode, asigurați-vă că se aude muzică atunci când sosesc oaspeții.
  5. Începeți cumpărăturile devreme: faceți o listă cu toate articolele de care aveți nevoie și începeți să faceți stoc cu o săptămână înainte de eveniment. Articolele perisabile trebuie lăsate până în ultima zi de cumpărare.
  6. Pregătește-ți casa pentru oaspeți . Curățați-l temeinic și goliți chiuveta din bucătărie. Veți avea o mulțime de mâncare de pus acolo până la sfârșit! Pentru ca petrecerea să fie ecologică, scoateți gunoiul și puneți cutii goale pentru reciclare și deșeuri. Pentru o sarcină mai puțin stresantă, puneți masa cu o seară înainte. Asigurați-vă că piesa centrală a mesei nu este prea înaltă. Acest lucru va face dificil pentru oaspeții tăi să se vadă.
  7. Planificați-vă gătitul . Faceți o listă cu articolele care trebuie să fie în cuptor la ce oră. Lucrați înapoi de când sunteți gata să le serviți. Pentru a obține cea mai bună textură și aromă, ar trebui să lăsați alimente precum carnea să se odihnească pentru un timp. Pentru a vă asigura că toată lumea este mulțumită, asigurați-vă că aveți câteva băuturi și aperitive pregătite pentru oaspeți înainte de sosire.

3 reguli de aur pentru a-ți alege meniul pentru cină

Acestea sunt cele 3 secrete pentru a face meniul dvs. de petrecere perfect.

  1. Asigurați-vă că pregătiți mâncărurile devreme. Mai puțin timp petrecut în bucătărie înseamnă mai multă distracție. Alegeți feluri de mâncare pe care le puteți face mai devreme în cursul zilei sau cu o zi înainte, atunci când vă planificați meniul pentru cină. Te vei simți mai puțin stresat și mai puțin ocupat cu gătitul și pregătirea pentru petrecere.
  2. Alegeți rețete simple, dar delicioase: dacă sunteți în căutarea unor idei de meniu pentru petrecerea de cină pentru invitații dvs., încercați ceva simplu și consistent.
  3. Catering pentru toate gusturile: Întrebați-vă oaspeții din timp dacă au restricții alimentare. Condimentele trebuie ajustate pentru a se potrivi diferitelor gusturi. Oaspeții tăi au opțiunea de a adăuga mai mult sau mai puțin la masa lor. Serviți ceva mai blând dacă serviți alimente picante. Dacă se dorește sos iute, ține-l pe masă.

Alege-ți tema pentru cina: Idei clasice

S-ar putea să doriți să alegeți o temă pentru cină atunci când o planificați. Aceste clasice merită încercate.

* Ihaw Party este o temă clasică și populară de vară pe care toată lumea o iubește. Profită de curtea sau grădina ta pentru a sta afară.

Cele mai citite articole

* Murder Mystery: Transformă-ți petrecerea într-o piesă de mister crime pentru a adăuga dramă și intriga. Există multe opțiuni online pentru rechizite pentru petrecerea misterului crimei.

* Mascaradă: faceți-o mai specială cu o cină de petrecere în mascarada. Invitați oaspeții să sosească în ținute formale și rugați-le să-și aducă măștile sau să le ofere favoruri de petrecere.

* Pizza Bar: Majoritatea oamenilor iubesc pizza, așa că de ce să nu faceți o selecție de pizza care să fie servite în stil bufet? Bazele de pizza pentru o singură porție pot fi făcute cu multe toppinguri, astfel încât oaspeții să-și poată crea propriile lor.

* Filme, cărți și piese de teatru: creați filmul, cartea dvs. preferat sau redați tema următoarei petreceri. Puteți servi mâncăruri cu tematică adecvată și apoi cereți invitaților să se îmbrace în personaje.

Sfaturi cheie pentru petreceri

Acum știi cum să găzduiești o cină grozavă. Nu lăsa asta să te streseze! Aceste sfaturi vă vor ajuta să vă relaxați și să vă bucurați de cina.

* Selectați o temă pentru petrecerea dvs.

* Alegeți alimente și băuturi care se potrivesc cu tema dvs. și satisfac gusturile tuturor.

* Începeți cât mai curând posibil să pregătiți cât mai mult posibil.

* Distrează-te cu oaspeții tăi

Cele mai citite articole