Care sunt favoriții pentru Roland Garros 2023. Tot ce trebuie să știi


421

Roland Garros 2023 este din ce în ce mai aproape iar al doilea turneu de Grand Slam al anului se anunță promițător.

Acest teren oferă un avantaj jucătorilor cu un stil de joc adaptat la suprafața lentă, iar o pariere online pe tenis poate fi o modalitate interesantă de a-ți spori entuziasmul pentru competiție.

Iată care sunt favoriții acestui an:

  1. Rafael Nadal: Fără îndoială, unul dintre cei mai mari favoriți la câștigarea Roland Garros în 2023 este Rafael Nadal. Spaniolul a dovedit de nenumărate ori că zgura este suprafața lui preferată, câștigând titlul la Roland Garros de 13 ori până în 2021. Nadal are un stil de joc excelent pe zgură, cu topspin-uri puternice și o mare rezistență fizică, ceea ce îl face un adversar redutabil pentru orice jucător de tenis.
  2. Novak Djokovic: Deși nu este la fel de dominant pe zgură precum Nadal, Novak Djokovic este un alt favorit la câștigarea Roland Garros în 2023. Sârbul a câștigat turneul de două ori în trecut și are un joc consistent, ceea ce îl ajută să se adapteze la diferite suprafețe. Djokovic este cunoscut pentru stilul său de joc echilibrat, atât în atac, cât și în apărare, și pentru capacitatea sa de a reveni în meciuri dificile.
  3. Dominic Thiem: Thiem este un alt jucător de top care a demonstrat abilități impresionante pe zgură. Austriacul a ajuns în finala Roland Garros de două ori și a câștigat turneul US Open în 2020. Cu un backhand puternic și o agresivitate controlată în joc, Thiem poate fi considerat un potențial câștigător al turneului din 2023.
  4. Alexander Zverev: Tânărul jucător german Alexander Zverev este un alt nume de urmărit la Roland Garros în 2023. Deși nu a câștigat încă un titlu de Grand Slam pe zgură, Zverev a avut performanțe solide în ultimii ani, inclusiv o semifinală la Roland Garros în 2021. Cu un serviciu puternic și un joc solid de bază, Zverev are potențialul de a face o performanță remarcabilă în 2023.
  5. Jucători tineri promițători: De-a lungul anilor, Roland Garros a fost martorul ascensiunii unor talente noi în tenis. Când te gândești la pariuri online pe tenis, nu uita să iei în considerare jucători tineri precum Jannik Sinner, Carlos Alcaraz și Lorenzo Musetti.

Cele mai citite articole

Dintre tineri, Alcaraz este cel mai promițător. Carlos Alcaraz s-a născut și a crescut în Spania, o țară renumită pentru jucătorii săi de tenis de top care excelează pe zgură. Antrenându-se pe această suprafață încă de la o vârstă fragedă, Alcaraz și-a dezvoltat un stil de joc adaptat pentru zgură, care îi permite să se descurce foarte bine pe terenurile lente ale Roland Garros.

A avut o ascensiune meteorică în clasamentul ATP și a înregistrat câteva performanțe impresionante în turneele de zgură. Prin victorii împotriva unor adversari puternici și meciuri strânse cu jucători de top, Alcaraz a demonstrat că este pregătit să concureze la cel mai înalt nivel și să se lupte pentru titluri majore precum Roland Garros.

Așadar, iată care sunt marii favoriți pentru ediția din acest an a Roland Garros.

sursa foto: unpslash.com

Cele mai citite articole