Camere frigorifice cu temperatură joasă


390

Poți comanda de la TC Romania Crown Cool unul dintre modelele de camere frigorifice de temperatură joasă, cu uși batante sau glisante pentru unitatea ta HoReCa. Un astfel de echipament frigorific pentru congelare șoc este asamblat din panouri sandwich, uși frigorifice și elemente anume proiectate pentru nevoile profesioniștilor din sectorul HoReCa. 

Ca mod de proiectare standard ea poate să arate astfel:

– panouri sandwich pentru pereți;

– oțel galvanizat pentru structură, de obicei vopsit la exterior în alb; 

– panourile de tavan: partea exterioară – oțel galvanizat, partea interioară – oțel galvanizat cu acoperire, vopsit sau nu; 

– panourile de pardoseală – oțel zincat pe ambele părți.

Cele mai citite articole

Dacă vrei să cumperi rapid un echipament de răcire joasă, specialiștii recomandă să acorzi atenție camerelor standard tipice de anumite dimensiuni, cu un volum de stocare de 4 până la 12 m cubi. Dacă vrei ceva anume pentru firma ta, ia legătură cu specialiștii în domeniu. TC Romania Crown Cool poate produce și livra echipamente gen camere cu temperatură scăzută în orice zonă a țării.

Modelele standard sunt optimizate pentru instalare în interior sau în exterior (după caz). Pentru instalațiile exterioare, panourile folosite la pereți și acoperiș (plafon) au nevoie de o protecție suplimentară împotriva ploii și zăpezii. Designul camerei nu depinde însă de locul de instalare.

Așadar, ceea ce trebuie să reții este faptul că se pot fabrica camere frigorifice inclusiv la comandă, după nevoile specifice ale clienților.

Instalațiile de răcire sunt fabricate în funcție de mărimea compartimentului de stocare, în funcție de cerințele antreprenorilor și ținând cont de locul de instalare. Ele pot fi realizate cu anumite compartimentări interioare, decupaje de colț, mai multe blocuri de uși. Nu există restricții de volum, se  pot comanda de la TC Romania Crown Cool și camere de congelare de dimensiuni mari și foarte mari (volumul de stocare calculându-se în metri cubi). Grosimea panourilor sandwich folosite depinde de destinația pe care o va avea. Tot așa se va selecta și tipul ușii frigorifice, materialul de învelire exterioară și culoarea.

La cererea clientului, setul pentru o cameră de congelare cu șoc termic poate include:

  • uși frigorifice premium;
  • perdele PVC;
  • materiale de armare a pardoselii;
  • consumabile: etansant, spumă poliuretanică profesională, șuruburi autofiletante și șuruburi termice;
  • panourile conectate între ele printr-o configurație unică a unui blocaj triplu cu spini și pliuri, care oferă: eliminarea „punților reci”, conexiune la panou rigid, consum minim de spumă poliuretanică, etansanți la îmbinarea panourilor, conexiune triplă cu caneluri spinoase.

De ce este profitabil să cumpărați o cameră frigorifică de la TC Romania Crown Cool?

  • Consultanță gratuită cu privire la alegerea camerelor frigorifice pentru cerințele clienților.
  • Au cel mai rezonabil preț de pe piață – camera constă aproape în întregime din elemente asamblate în regie proprie, prin urmare pot oferi întotdeauna cel mai bun preț de pe piață.
  • Nu există restricții privind volumul camerei frigorifice – se produc camere reci individualizate la comandă pentru o anumite destinație. Camera poate fi și modulară, ceea ce permite asamblarea și dezasamblarea pentru o portabilitate maximă.
  • Livrarea se face în orice regiune din România – clientul primește instalația frigorifică la termenul fixat prin contract, indiferent dacă alege varianta standard sau camera este realizată după parametrii indicați de către specialiștilor TC Romania Crown Cool.
  • Toate produsele sunt certificate și îndeplinesc cerințele europene. 

Intră pe tcromania.com pentru detalii și comenzi!

Cele mai citite articole