Oferte în Turcia ieftine: 5 cele mai bune modalități de a vă economisi bugetul de vacanță


444

O vacanță în Turcia poate fi de neuitat, chiar dacă aveți un buget limitat. Clima blândă și însorită combinată cu plaje minunate — iată ce se propune turiștilor în oferte în Turcia. În această țară puteți avea o vacanță de calitate și necostisitoare. În acest articol vom analiza cele mai bune modalități, luate de pe sait-ul poehalisnami.md, de a vă economisi bugetul pentru o călătorie în Turcia.

Cum să economisiți bani pentru o vacanță în Turcia

  1. Primul lucru pentru a răspunde la întrebare — există oferte speciale pentru vacanțe all-inclusive în Turcia? Da, există și este vorba de rezervarea timpurie. Rezervând și plătind o excursie în timpul iernii, puteți economisi până la 35% din costul unui sejur la hotel.
  2. Cumpărând excursii la cald în Turcia, puteți economisi aproape jumătate din costul acestora. Acesta este răspunsul la întrebarea — cum să profit de ofertele last minute pentru Turcia? O reducere atât de mare în ofertele la cald se obține datorită rezervărilor preplătite pentru zboruri și cazare la hotel plătite de operatorii de turism.
  3. Când sunt cele mai mari reduceri pentru vacanțe în Turcia? O opțiune bugetară pentru o călătorie în Turcia este să pleci în vacanță primăvara (mai — începutul lunii iunie) sau toamna (septembrie – octombrie). Soare, prețuri mici, mare caldă, un minim de turiști – avantajele unui circuit în această perioadă.
  4. Cum pot obține oferte pentru vacanțe de familie în Turcia? Puteți economisi bani alegând o stațiune ieftină, cum ar fi Side, Alanya sau Kemer. Aici, nivelul serviciilor hoteliere este ridicat, iar prețurile sunt necostisitoare. Dar Kusadasi, Belek, Fethiye și Bodrum sunt considerate mai scumpe.
  5. Cât costă un sejur de 7 zile în Turcia cu reducere? Prețul unui tur depinde de tipul de mâncare pe care îl alegeți. Un tur all-inclusive în Turcia este considerat ideal. După ce ați plătit o singură dată pentru o astfel de excursie, nu vă puteți face griji cu privire la mâncare. Încercarea de a mânca de unul singur în restaurante sau cafenele locale va fi mai scumpă.

Stațiuni și hoteluri populare în Turcia.

Cele mai citite articole

Ce stațiuni din Turcia au cele mai bune oferte de early booking? Early booking este o promoție excelentă pentru cei care doresc să aibă o vacanță bună și să economisească pe costurile de turism. Turcia se poate lăuda cu oricare dintre stațiunile sale, deoarece fiecare oferă opțiuni avantajoase pentru early booking.

Care sunt cele mai populare hoteluri din Turcia cu oferte speciale? Este demn de remarcat faptul că, pentru a face economii semnificative, merită să luați în considerare faptul că camerele cu vedere la oraș sau la grădină sunt cu 20% mai ieftine decât cele cu vedere la mare. Hotelurile de pe liniile 2 și 3 vor fi mai ieftine decât cele de pe linia 1, iar o plimbare plăcută până la mare va fi scurtă și sănătoasă. Și printre hoteluri, vom evidenția următoarele:

  • Cornelia De Luxe Resort 5★ Belek
  • Rixos Sungate 5★ Kemer
  • Bieno Club SVS Hotel 4★ Alanya.

Cele mai citite articole